Meer resultaten voor energiezuinige woning bouwen

energiezuinige woning bouwen
IZEN: Wij" bouwen meest energiezuinige huis van het land" architectura.be.
09 maart 2016 KEVIN MOENS. IZEN: Wij" bouwen meest energiezuinige huis van het land." Vergeet" passiefhuizen" aldus IZEN. In de noorderkempen verrijst een huis dat niet alleen erg weinig energie verbruikt, maar ook zelf stroom opwekt. De woning van de toekomst, volgens zonne-energiespecialist IZEN.
Energiezuinig bouwen en verbouwen Zwevegem.
Maak hem tijdig duidelijk dat je een energiezuinige woning wenst. Aandachtspunt 2: Compactheid, vorm en oriëntatie Energiezuinig bouwen verdient aandacht vanaf het ontwerp van de woning omdat de compactheid, vorm en oriëntatie van een woning bij het ontwerp van de woning vastgelegd worden.
Voordelen van een energiezuinige woning! Bouwprojecten.
De investering die je doet in een nieuwbouwwoning om deze energiezuinig te maken heb je al snel terugverdiend door de verlaagde energiefactuur. Recht op subsidies bij het bouwen van een energiezuinige woning. Wie een energiezuinige woning bouwt heeft recht op subsidies.
Een energiezuinige woning: vijf keer de juiste keuze! Energieregelgeving Livios. background. Layer 1.
Met een energiezuinige woonst kan je jouw steentje bijdragen aan een beter leefmilieu. Conform de wet. De tijd dat je zomaar een huis kan neerzetten is al lang voorbij. Er komt vandaag zoveel meer kijken bij het bouwen en renoveren van een woning.
Premies voor nieuwbouw Vlaanderen.be.
Een nieuwbouwpremie bestaat niet, maar wie een extra inspanning levert om energiezuinig te bouwen, kan daarvoor beloond worden. Premies en verminderingen voor energiezuinige nieuwbouwwoningen. Als u een nieuwe woning wilt bouwen, dan moet die woning zo energiezuinig zijn dat ze voldoet aan de wettelijke energienorm het E-peil.
Duurzaam en energiezuinig bouwen Your home.
Als bouwcoördinator begeleidt Your Home je van a tot z bij de bouw van een duurzame, energiezuinige woning. Het streefdoel van duurzaam bouwen is een gezonde, betaalbare en comfortabele woning, waarbij er zo weinig mogelijk energie, water, materialen en ruimte gebruikt wordt.
Energiezuinig bouwen: goed idee? De Standaard.
Bijna-energieneutraal bouwen lijkt dus een slimme zet, maar zijn er ook valkuilen? BEN-bouwen is natuurlijk niet zo vriendelijk voor uw portefeuille. Meer isolatie, driedubbel beglazen, investeren in ventilatiesystemen jagen de kostprijs gemiddeld zo'n' 10 tot 15 procent hoger dan bij een traditionele woning.
Hoe een energiezuinig woning bouwen? YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. Hoe een energiezuinig woning bouwen? Subscribe Subscribed Unsubscribe 13 13. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. The interactive transcript could not be loaded.
Duurzaam en energiezuinig bouwen Verelst.
De norm voor woningen vandaag is een E-peil 35, maar met een Bijna Energieneutraal huis trekken we het E-peil nog verder omlaag naar 30 of zelfs lager. En hiermee maak je jezelf en je woning alvast klaar voor de toekomst, want vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan dit lager E-peil voldoen. BEN wordt de standaard! Maar, energiezuinigheid gaat verder dan E-peil. De energiezuinigheid van een woning wordt uiteraard niet alleen bepaald door het E-peil van de woning. Veel hangt uiteraard ook af van het aantal bewoners en hun verbruiksgedrag; hoe gaan de bewoners om met energie zoals water, gas en elektriciteit? Idealiter gaan de bewoners bewust om met energie, én dit in hun energiezuinige woning! Jij wil gaan bouwen of verbouwen?
Energieneutraal huis hoeft maar 38.000 te kosten.
Anthony op donderdag 14 juli, 2016 om 1153: uur. Waar vind ik bedrijven die op deze manier bouwen? Martin op donderdag 14 juli, 2016 om 2049: uur. Zou graag geld lenen. Eddy op donderdag 14 juli, 2016 om 2051: uur. Jammer dat de uiteindelijke sleutelklare prijs neerkomt op 1100 tot 1700 Euro per m2 zoals op de site te lezen valt. Voor die prijs bouw je ook een energiezuinige woning op de conventionele manier.
Een energiezuinige woning: stopt het bij een goede isolatie? VASCO.
UK / Ireland. Een energiezuinige woning: stopt het bij een goede isolatie? Denk je bij energiezuinig bouwen alleen maar aan isolatie? Verbreed je blik en overweeg ook om je ventilatie, verwarming en huishoudtoestellen aan te pakken om je energiefactuur te verlagen.

Contacteer ons