Op zoek naar domeinnaam verkopen?

domeinnaam verkopen
Pas op voor domeinfraude Delta Solutions.
Bij een tweede gekende geval van fraude word je opgebeld door een zogenaamde registar die zegt dat een ander bedrijf een domeinnaam wil kopen met de eu of com extensie. En jij hebt toevallig de naam met de be extentie. Ze proberen je de domeinnaam met eu of com te verkopen voor een periode van 10 jaar.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Via sedo.com kan je misschien een gelijkaardige domeinnaam vinden lengtesectortld. om een prijs te bepalen. Berichten: 176 Locatie: Brussel, Belgiƫ. 4, 06 jun 2013 2259.: Verkoop van domeinnamen is heel frequent. De prijs is in feite te onderhandelen tussen verkoper en kandidaat verkopers. Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf. De prijs wordt doorgaans gewoon onderhandeld, tenzij je een veiling doet en de hoogste bieder gewoon het behaalde bedrag betaalt dit kan inderdaad via ondermeer Sedo, een erg bekende domein doorverkoop dienst.
Domeinnamen Registratie en verhuizen Juve Consulting.
Vervalt de domeinnaam, dan blijft deze nog een aantal dagen in quarantaine staan. Zolang dit het geval is, kan enkel de oorspronkelijke eigenaar in het WHOIS record deze activeren. Hiervoor wordt dan wel een hogere kost gerekend, maar je voorkomt dat iemand anders de naam kaapt. Wat met geschillen of misbruik? Het is niet omdat er een first come, first served principe is dat alle registraties van domeinnamen onherroepelijk zijn. Het is steeds aangeraden om in onderling overleg met de domeinhouder een oplossing te zoeken. Lukt dit niet, dan kun je voor een be, vlaanderen of brussels de juiste procedures vinden op https//www.dnsbelgium.be. Deze procedures zijn vooral gericht op personen of bedrijven die moedwillig schade berokkenen aan een merk. Voor andere extensies kun je terecht bij de toepasselijke authoriteit. Producten en Diensten. Verkoop en installatie. Unified Threat Management UTM. SSL procedure bestellen en vernieuwen. Netwerk Health Check. schrijf u in voor onze nieuwsbrief! vind uw antwoorden in onze community! zoek ons op Twitter.: zoek ons op Facebook.: onze Facebook groep: veiliginternetten.be. Onze officiele partners.: 2020 Juve Consulting All Rights Reserved 32 491 56 35 96 Realisatie: Mastronardi Software.
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiƫle prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Stappenplan domeinnaam verkopen voor maximaal resultaat.
Er zijn een aantal websites via welke je jouw domeinnaam te koop aan kunt bieden. Deze sites kun je dan gebruiken als intermediair en dit heeft met name administratieve voordelen. Veel eigenaren van domeinnamen zijn personen die geen idee hebben hoe ze iets aan een andere persoon moeten verkopen.
WAT IS NOG HET BELANG VAN EEN DOTCOM DOMEINNAAM? eMakers, partner in e-commerce.
U laat uzelf dan ook beter adviseren door een gespecialiseerde advocaat. Ook wanneer uw domeinnaam in handen is van een onbekende te kwader trouw u wordt het domeinnaam bijvoorbeeld voor veel geld te koop aangeboden, dan heeft u waarschijnlijk het recht aan uw zijde.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Hosting in Nederland Help Vragen antwoorden Mag je een domeinnaam verkopen? Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen.
Een domeinnaam verkopen: 11 stappen met afbeeldingen wikiHow.
Als je je extra domeinen wilt ontladen om wat extra geld te verdienen, of als je op een premium domeinnaam zit die een goudmijn waard is, ga je naar Stap 1 hieronder om te leren hoe je het kunt verkopen. Deel 1 van 3.: Het domein te koop aanbieden. Bepaal de waarde van je domein. Voordat je begint met het opnemen van aanbiedingen of het aanbieden van een lijst van je domein, inventariseer je de waarde ervan zodat je een goede prijs kunt bedingen. Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het bepalen van de waarde van een domein, dus als je niet zeker weet, is het misschien verstandig om contact op te nemen met een bedrijf dat deze beoordelingen uitvoert.
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
De 12 of meer euro die een domeinnaam per jaar kost is niet de enige kost die er is. Wil je je domeinnaam verkopen dan moet je bijna verplicht naar een gespecialiseerde site en die verkopen die domeinnaam niet gratis voor jou.

Contacteer ons