Op zoek naar domeinnaam verkopen?

domeinnaam verkopen
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen Netto.
De juiste naam kan pakken geld opleveren. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
De 12 of meer euro die een domeinnaam per jaar kost is niet de enige kost die er is. Wil je je domeinnaam verkopen dan moet je bijna verplicht naar een gespecialiseerde site en die verkopen die domeinnaam niet gratis voor jou.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Indien jij destijds de domeinnaam registreerde voor je werkgever maar jij dus als domeinnaamhouder staat opgegeven kan de WG een procedure starten om de domeinnaam op te eisen. 3, 14 aug 2012 1959.: Via sedo.com kan je misschien een gelijkaardige domeinnaam vinden lengtesectortld.
Domeinnaam veiling Catawiki. Slice.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling. Wil je bieden op steeds nieuwe kavels van verrassende domeinnamen of zelf verkopen? Bezoek dan de Catawiki Domeinnaam veiling. Inloggen Maak gratis een account aan. Elke week 50.000 unieke objecten, geselecteerd en geveild door 216 experts.
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
1.4 Wie is juridisch eigenaar van een domeinnaam? 1.5 Domeinnaam en merkenrecht. 1.5.1 Kan een domeinnaam een handelsnaam zijn? 1.5.2 Kan een domeinnaam inbreuk op merkenrecht maken? 1.5.3 Maakt een domeinnaam inbreuk op een handelsnaam? 1.6 Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen?
Stappenplan domeinnaam verkopen voor maximaal resultaat.
Er zijn een aantal websites via welke je jouw domeinnaam te koop aan kunt bieden. Deze sites kun je dan gebruiken als intermediair en dit heeft met name administratieve voordelen. Veel eigenaren van domeinnamen zijn personen die geen idee hebben hoe ze iets aan een andere persoon moeten verkopen.
WAT IS NOG HET BELANG VAN EEN DOTCOM DOMEINNAAM? eMakers, partner in e-commerce.
U laat uzelf dan ook beter adviseren door een gespecialiseerde advocaat. Ook wanneer uw domeinnaam in handen is van een onbekende te kwader trouw u wordt het domeinnaam bijvoorbeeld voor veel geld te koop aangeboden, dan heeft u waarschijnlijk het recht aan uw zijde.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Hosting in Nederland Help Vragen antwoorden Mag je een domeinnaam verkopen? Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen.
Een domeinnaam verkopen: 11 stappen met afbeeldingen wikiHow.
Als je je extra domeinen wilt ontladen om wat extra geld te verdienen, of als je op een premium domeinnaam zit die een goudmijn waard is, ga je naar Stap 1 hieronder om te leren hoe je het kunt verkopen. Deel 1 van 3.: Het domein te koop aanbieden. Bepaal de waarde van je domein. Voordat je begint met het opnemen van aanbiedingen of het aanbieden van een lijst van je domein, inventariseer je de waarde ervan zodat je een goede prijs kunt bedingen. Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het bepalen van de waarde van een domein, dus als je niet zeker weet, is het misschien verstandig om contact op te nemen met een bedrijf dat deze beoordelingen uitvoert.

Contacteer ons