Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
Pas op voor domeinfraude Delta Solutions.
Bij een tweede gekende geval van fraude word je opgebeld door een zogenaamde registar die zegt dat een ander bedrijf een domeinnaam wil kopen met de eu of com extensie. En jij hebt toevallig de naam met de be extentie. Ze proberen je de domeinnaam met eu of com te verkopen voor een periode van 10 jaar.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Wil je een domeinnaam kopen? Houdt dan rekening met vrij hoge prijzen, indien je een bijzondere domeinnaam wilt kopen. Houdt zelf ook altijd een plafondprijs in gedachten waar je niet overheen wilt gaan. Byte word vaak om advies gevraagd bij het aankopen of verkopen van een domeinnaam. De andere partij is meestal onbekend en gaat het om grote bedragen. Byte is geen speler of bemiddelaar in de verkoop van een domeinnaam, maar adviseren je graag het volgende.:
Domeinnamen Registratie en verhuizen Juve Consulting.
Vervalt de domeinnaam, dan blijft deze nog een aantal dagen in quarantaine staan. Zolang dit het geval is, kan enkel de oorspronkelijke eigenaar in het WHOIS record deze activeren. Hiervoor wordt dan wel een hogere kost gerekend, maar je voorkomt dat iemand anders de naam kaapt. Wat met geschillen of misbruik? Het is niet omdat er een first come, first served principe is dat alle registraties van domeinnamen onherroepelijk zijn. Het is steeds aangeraden om in onderling overleg met de domeinhouder een oplossing te zoeken. Lukt dit niet, dan kun je voor een be, vlaanderen of brussels de juiste procedures vinden op https//www.dnsbelgium.be. Deze procedures zijn vooral gericht op personen of bedrijven die moedwillig schade berokkenen aan een merk. Voor andere extensies kun je terecht bij de toepasselijke authoriteit. Producten en Diensten. Verkoop en installatie. Unified Threat Management UTM. SSL procedure bestellen en vernieuwen. Netwerk Health Check. schrijf u in voor onze nieuwsbrief! vind uw antwoorden in onze community! zoek ons op Twitter.: zoek ons op Facebook.: onze Facebook groep: veiliginternetten.be. Onze officiele partners.: 2020 Juve Consulting All Rights Reserved 32 491 56 35 96 Realisatie: Mastronardi Software.
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel.
Wat is cybersquatting? Wat zijn de rechtsmiddelen om tegen deze praktijk in te gaan? FOD Economie.
Soms wordt ook de bekendheid van de gekozen domeinnaam misbruikt om bezoekers naar de eigen website te lokken. Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen.
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiƫle prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Domein Domein Shop. Shop.
05/22/2018 Aantal keer bekeken: 189 Prijs: 299.00. zzpgezocht.nl is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer bekendheid te krijgen op. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 427 Prijs: 97.00. zorgverzekeringenvergelijken.be is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer.
WAT IS NOG HET BELANG VAN EEN DOTCOM DOMEINNAAM? eMakers, partner in e-commerce.
U laat uzelf dan ook beter adviseren door een gespecialiseerde advocaat. Ook wanneer uw domeinnaam in handen is van een onbekende te kwader trouw u wordt het domeinnaam bijvoorbeeld voor veel geld te koop aangeboden, dan heeft u waarschijnlijk het recht aan uw zijde.
One2Web: FAQ domeinnamen.
Indien u op een domain squatter botst iemand die de domeinnaam enkel registreerde om hem nadien voor grof geld aan de rechthebbende te verkopen blijf dan kalm en doe alsof u genteresseerd bent. Vraag hem om zijn concreet aanbod met betalingsgegevens door te mailen en beloof dat u snel zult betalen zodra u van hem de garantie hebt dat u de domeinnaam wel degelijk zult krijgen.
Geld verdienen met een domeinnaam STRATO.
Geld verdienen met een domeinnaam kan dat? Hoe werkt het en wat is een goede prijs? Domein aanbiedingen bekijken. Een kijkje achter de schermen van de domeinhandel. Een domeinnaam verkopen. Wat is een domeinnaam waard? Wat is een premium domeinnaam?
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
De 12 of meer euro die een domeinnaam per jaar kost is niet de enige kost die er is. Wil je je domeinnaam verkopen dan moet je bijna verplicht naar een gespecialiseerde site en die verkopen die domeinnaam niet gratis voor jou.

Contacteer ons