Meer resultaten voor domein verkopen

domein verkopen
Domeinnaam te koop.
De koper registreert zich op deze site. Daarna kan men een domeinnaam aankopen. De koper laat BYS weten welke services ze wel of niet wenst te behouden. De betaling gebeurt online via MOLLIE. Dit staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. De betaling gebeurt op een rekening van BYS. De transfer van het domein wordt opgestart. De overdracht van het domein. wordt bevestigd door de koper. BYS betaald de verkoper de overeengekomen. Min de commissie. Is er iets niet duidelijk? Heb je bijkomende vragen? Wil je een andere domeinn a am. Of heb je zelf een domeinnaam die je wenst te verkopen? Vul het onderstaand formulier in, en we nemen contact op met u. BYS By Your Site. Claim je domeinnaam. Registreer je eigen domeinnaam, dan heb je een eigen stekje op het web.
Domeinen verkopen voor dummies Webwinkel Forum.
Als de koper die heeft, kan hij doen met de domeinnaam wat hij wil. Kom in elk geval met een handtekening overeen dat hij de domeinnaam verhuist en op zijn eigen naam zet. Zet daar ook in voor welke datum dit moet gebeuren, zodat jij per die datum je diensten bij Sohosted kunt opzeggen. Berichten: 1519 Lid geworden op: 08 oktober 2013. Re: Domeinen verkopen voor dummies. 15 november 2013. Even ter aanvulling.: kids-outlet.be is denk ik niet zoveel waard. Die zonder steepje staat trouwens ook te koop: http//www.domainname.de/marketplace/kidsoutlet.be.: Berichten: 2 Lid geworden op: 27 oktober 2012. Re: Domeinen verkopen voor dummies. 15 november 2013. Het gaat me ook in bijzonder niet over de waarde hoor weet ook dat het een beetje afhankelijk is wat de gek er idd wil voor geven. Mijn pret is niet zozeer bedorven, voor mij is mijn e-commerce een bijzonder leuke ervaring op zich, en de dingen die ik al doe zijn toch al boven verwachting.
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
com Featured TLD of the month. Overzicht van onze domeinnaam diensten Onze diensten bieden service op maat. Domeinnaam waardebepaling Verneem hoeveel uw domeinnamen werkelijk waard zijn. Domeinbemiddeling domein aankopen of uw premium domeinen verkopen. Domeintransfer via Sedo doet u dit snel en efficiënt. Partner Programma Maak gebruik van ons Partner programma. Know-How Waarom investeren in een betere domeinnaam? Lees hier wat andere bedrijven en personen bereikt hebben door de aankoop van de perfecte domeinnaam!
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
Meer mogelijk met domeinnamen via Sedo. Wil jij ook geld verdienen aan je domeinnamen? Zet dan eenvoudig via Sedo je domeinnamen te koop of verwijs je ze naar een advertentiepagina. Sedo is s werelds grootste handelsplatform op het gebied van domeinnamen.
Defensie rekent zich rijk Ludwig Vandenhove.
Een militair domein verkopen blijkt namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het kasteel van Bevingen, in de buurt van Sint-Truiden, is een pijnlijke case. Het staat al veertien jaar te koop al staat het níét op de huidige lijst van te verkopen domeinen.
Domeinnaam verkopen om welk reden dan ook? Lees eerst dit!
Zo kunt u uw domein verkopen als de naam of rechtsvorm van uw organisatie verandert, maar kunt u uw domein ook overdragen aan een andere eigenaar als u een domeinnaam gaat verkopen. En omdat het verkopen van een domeinnaam bij Hostingbaas erg eenvoudig is en slechts enkele minuten kost, hoeft u niet veel tijd en moeite te steken in het verkopen van uw domein.
DomeinOvername.nl. Startpunt voor het kopen en verkopen van geregistreerde domeinnamen.
Bent u benaderd door derden voor het verkopen van uw domeinnaam en heeft u hulp nodig bij de waardebepaling? Nog geen koper gevonden Domein verkopen. Wilt u uw domeinnaam te koop zetten of hulp bij het zoeken van geschikte kopers?
Hoe Verkoop ik mijn Website? Hosting Vergelijken.
Echter voor goed draaiende websites is Sedo minder geschikt, er wordt weinig goede informatie over de website-omzet en traffic gegeven. Het verkopen van enkel domeinnamen werkt echter prima via deze dienst. De duurste NL domeinen die momenteel bij Sedo tekoop staan zijn: bloggers.nl 250.000, www.verkopen.nl 250.000 en www.werken.nl 100.000. Ik heb persoonlijk twee keer contact gehad met een medewerker van Sedo over één van mijn domeinnamen waarbij dit één keer tot een succesvolle verkoop heeft geleid. Hierbij is het proces erg professioneel door Sedo afgehandeld. Ook de betaling het ging om 1.750 voor een NL domein ging via Sedo. Escrow is dan wel géén domeinhandelaar of marktplaats maar wel een erg handige dienst. Het is een veilige online betaaldienst die je kunt gebruiken bij de verkoop van een domeinnaam of website.
Domeinnaam financiele aspecten valorisatie van intellectuele eigendom.
Kies een andere service voor Domein namen. wat is een domeinnaam? Is mijn domeinnaam nog vrij? hoe bescherm ik mijn domeinnaam? wat is de waarde van mijn domeinnaam? hoe geef ik mijn domeinnaam in licentie en hoe sluit ik overeenkomsten?
Een domeinnaam doorverkopen.
De domeinnaam is nu eigendom van de aankoper. Aarzel niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Domeinnaam.com Vragen Kan ik een domeinnaam doorverkopen? 1999 2020 Combell nv Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden.
Een domeinnaam van een andere eigenaar overnemen TransIP.
Stel, je hebt eindelijk een domeinnaam gevonden die perfect voor jouw bedrijf is. Je voert dit domein in op onze domeinchecker, maar komt er achter dat deze helaas al door iemand anders is geregistreerd. Dit is te zien als er na het checken Verhuizen naast het ingevoerde domein staat. Dat is natuurlijk jammer, maar dit hoeft niet te betekenen dat het domein niet verkrijgbaar is. Het komt namelijk regelmatig voor dat domeinnamen geparkeerd worden. Misschien heeft de eigenaar het domein geparkeerd om deze later te gebruiken of om door te verkopen.

Contacteer ons